Du er landet på Bitssæt.dk, det helt rigtige sted at finde Black & Decker bitssæt. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Black & Decker bitssæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Black+Decker Easy Grip bor-/skrue bitssæt med 76 dele

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Black+Decker Easy Grip bor-/skrue bitssæt med 76 dele” fås til 199,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bor- og bitssæt med 76 dele i praktisk opbevaringskasse Blandet sæt med bor og bits til alle tænkelige bore- og skrueopgaver i og onkring huset, her er til boring i træ, metal og beton og alle skrueopgaver uanset kærvtypen på skruen.
Bor- og bitssæt indeh…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Black+Decker bor-/skrue bitssæt med 31 dele

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Black+Decker bor-/skrue bitssæt med 31 dele til kun 99,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
31 bor- og bitssæt i praktisk opbevaringskasse Helt uundværligt sæt til værkstedet, med dette sæt og en 18V Black+Decker bore- og skruemaskine klarer du langt de fleste bore- og skrueopgaver i og omkring huset.
Bor- og bitssæt indeholder Metalbor Titanium…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Black+Decker bor-/skrue bitssæt med 50 dele

Sidste produkt på vores liste er Black+Decker bor-/skrue bitssæt med 50 dele som vi har fundet til 149,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
50 bor- og bitssæt i praktisk opbevaringskasse Helt uundværligt sæt til værkstedet, med dette sæt og en 18V Black+Decker bore- og skruemaskine klarer du langt de fleste bore- og skrueopgaver i og omkring huset.
Bor- og bitssæt indeholder Metalbor Titanium…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Black & Decker Bitssæt på listen er Black+Decker Easy Grip bor-/skrue bitssæt med 76 dele fra Davidsenshop.dk med en pris på 199.95. Billigste udvalgte Bitssæt er Black+Decker bor-/skrue bitssæt med 31 dele som du kan købe for 99.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 100 kr.
Ovenstående Black & Decker Bitssæt data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Black & Decker Bitssæt tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bitssæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Bitssæt blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bitssæt: